Šta ima novo

Šta ima novo

MESTO ZA SREĆNO I ZDRAVO ODRASTANJE VAŠIH MALIŠANA

Dobro došli u Predškolsku ustanovu Kreativni zamak - mesto za srećno i zdravo odrastanje mališana uzrasta od 2 do 6 godina.

Akreditovana i verifikovana od Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, naša predškolska ustanova nalazi se u tihom i mirnom ambijentu kompleksa Sportske Akademije Senjak u ulici Andre Nikolića br 29.

U centru interesovanja naših pedagoga, kao i celokupnog stručnog tima koji radi sa mališanima, je dete kao individua kome je prilagođen program vrtića. Oslanjamo se na unutrašnju motivaciju - radoznalost, ljubav prema istraživanju, igru i druženje kao osnov učenja.PRAVILAN RAST I RAZVOJ DETETA NA PRVOM MESTU

U svom radu posebnu pažnju poklanjamo sportskim aktivnostima kojima započinjemo svaki dan i koje su podređene uzrastu i potrebama dece. Sporski program predstavlja kombinaciju elementarnih sportskih igara sa korektivnom gimmnastikom i vežbama oblikovanja. Specijalno opremljene sale za uživanje u sportskim aktivnostima pružaju mališanima konfor, dok sportske aktivnosti posebno prilagođene urastu deteta dodatno utiču na zdrav i pravilan rast i razvoj tokom boravka u vrtiću.

Kroz veliki broj kreativnih radionica naši mališani razvijaju maštu, finu motoriku i psihofizičke sposobnosti.

Pesma, igra i zanimljive radionice prilagođene dobu deteta na kojima učimo engleski jezik utiču na lakše i brže usvajanja jezika kod dece svih urasta.
Kao privatna verifikovana predškolska ustanova, Kreativni Zamak omogućava upis dece i uz subvencije grada.
Posetite nas u ulici Andre Nikolića 29 na Senjaku i upoznajte se sa planom i programom rada našeg vrtića.


DOBRO DOŠLI U KREATIVNI ZAMAK

U toku je upis novih polaznika.
063/271-449
creative.castle.belgrade@gmail.com.

ZAVIRITE U KUTAK NAŠEG ZAMKA